Benvingut a la Seu Electrònica de muface

La Seu Electrònica està destinada a facilitar l'accés per mitjans electrònics als procediments administratius, a qualsevol hora i tots els dies de l'any, de forma còmoda i segura.

Home

AVÍS IMPORTANT

Els serveis de la Seu Electrònica s'estan adaptant perquè l'accés als mateixos es faci exclusivament a través de Cl@ve (plataforma comuna del Sector Públic Administratiu Estatal per a la identificació, autenticació i signatura electrònica).
 

Per tant, recomanem a aquells mutualistes que accedeixen habitualment a aquesta Seu amb “DNI/NIE/Passaport i codi postal” o amb “DNI/NIE/Passaport i contrasenya” que es registrin en Cl@ve, ja que durant els propers mesos aquestes maneres d'accés deixaran d'estar disponibles i es proporcionaran únicament els que ofereix la plataforma Cl@ve (certificat digital, DNI electrònic, claus permanents i Cl@ve PIN).

Requisits d'accés

clau electrònicaEs requereix un certificat electrònic emès per una de les Autoritats de Certificació reconegudes o credencials d'accés on se certifiqui la seva identitat (Cl@ve PIN,GISS,...).

 

Icona advertimentL'aplicació per a dispositius mòbils de Muface no permet l'accés a través de Cl@ve. Per al seu ús serà necessari estar registrat prèviament.

 

Registre d'usuaris per a dispositius mòbils